Feestdag arrangement - Vier de feestdagen in Giethoorn

Dit arrangement is inclusief

  • Ontvangst met cocktail en hapje
  • Rondvaart (indien nodig verwarmd)
  • 4-gangen Keuzediner

  Prijs: € 49,50 p.p. vanaf 12 jaar en € 26,50 p.p. voor 3 t/m 11 jaar.
  Dit arrangement is mogelijk vanaf 2 personen.

  De prijs van dit arrangement is geldig tijdens de diverse feestdagen in 2019.

Vier de feestdagen in Giethoorn

Onbezorgd genieten tijdens Kerst (alleen 1e kerstdag), Pasen of Pinksteren? Een gezellig samen zijn in een rustieke sfeer eventueel gecombineerd met één van de diverse activiteiten die mogelijk zijn? Dan is onderstaand arrangement misschien een prima suggestie. In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt ons gezellige restaurant, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor.

Naast de diverse mogelijkheden voor à la Carte en koffietafels verzorgen wij ook meetings en diverse arrangementen. Het restaurant is het hele jaar geopend en biedt het hele jaar passende arrangementen. Dus ook in de winter kunt u bij ons terecht.

Het programma

  15.15 uur
  Uw arrangement begint met een ontvangst met een cocktail met een hapje op onze rondvaartboot, waarna u onder begeleiding van onze schipper/gids wordt rondgevaren door Giethoorn en omgeving.

  16.30 uur
  Borreluurtje (exclusief)

  18.00 uur
  Een heerlijk 4-gangen keuze diner waarbij de keuken u mee neemt op een culinaire ontdekkingsreis.

9.0 | 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

9

Alles was goed geregeld en verzorgd. Het eten was erg goed en vriendelijk personeel in het restaurant. Ik was nog niet eerder in giethoorn geweest maar ga zeker nog een keer .

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.