Vakantiehuis huren in Giethoorn - Weekend of Midweek genieten

Dit Weekend arrangement is inclusief:

Weekend
Aankomst vrijdag na 15:00 uur
Vertrek maandag voor 10:00 uur
Prijs t/m 10 personen € 700,00.
Iedere persoon extra € 70,00 p.p.

Het is ook mogelijk om volledig verzorgde weekenden te boeken.
Informeer naar de weekendarrangementen en de specials tijdens de feestdagen en evenementen in augustus.

Midweek of Weekje genieten in Giethoorn?

Week
Aankomst vrijdag na 15:00 uur.
Vertrek vrijdag voor 10:00 uur

Prijs t/m 10 personen € 900,00
Iedere persoon extra € 90,00 p.p.
Midweek
Aankomst maandag na 15:00 uur
Vertrek vrijdag voor 10:00 uur

Prijs t/m 10 personen € 700,00
Iedere persoon extra € 70,00 p.p.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
De genoemde prijs is inclusief, gas, elektriciteit en water.

Exclusief toeristenbelasting (€ 1,20 p.p.p. nacht), eindschoonmaak (€ 150,00) en bedlinnen à € 9,00 p.p. (verplicht). U dient het huis netjes achter te laten.
Maximaal aantal personen: 20.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2024.

Comfortabel recreeren in sprookjesachtig Giethoorn

    Giethoorn is een uniek plaatsje in Nederland en wereldberoemd. Dat is niet voor niets! Giethoorn biedt met haar eigen culturele geschiedenis en waterrijke omgeving een scala aan recreatieve mogelijkheden. Daarnaast loopt er een fraai fietspadennet door de prachtige omgeving met o.a. Nationaal Park de Weerribben-Wieden en liggen gezellige stadjes als Steenwijk en Meppel op geringe afstand. Vakantiehuis biedt mogelijkheden voor groepen tot 20 personen op slechts 400 meter van het centrum.

Faciliteiten

De inrichting van vakantiehuis Giethoorn is comfortabel, functioneel en gezellig. Aan de voorzijde biedt het ruime, beschutte terras extra mogelijkheden.
Inrichting
De begane grond: Een ruime woonkamer met zithoek, televisie en stereo, open keuken met vaatwasmachine, 2 douches, 2 toiletten en een slaapzaal met 5 éénpersoonsbedden. De 1e verdieping heeft 4 tweepersoonskamers, met een eigen douche en toilet en één tussenkamer met een stapelbed.
De 2e verdieping heeft 1 grote slaapkamer 5 éénpersoonsbedden. Ook is er de beschikking over een eigen terras.

De afstand tot het centrum is ongeveer 400 meter.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • huisdieren toegestaan
  • parkeren
  • restaurant
  • Fietsverhuur
  • Receptie
  • Elektrische fietsen

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.