3-daags Mannenweekend in Giethoorn - Sloepvaren, Barbecue en The bomb

Dit Mannenweekend in Giethoorn is inclusief:

  • Burgers & Beer
  • The Bomb
  • 2 Overnachtingen in vakantiewoning
  • 2x Ontbijt
  • Vaartocht door Giethoorn inclusief Picknick
  • 1e consumptie in de genoemde Gieterse café's
  • Barbecue 
  • Build your own Burger

Prijs: vanaf € 245,00 p.p. op basis van minimaal 4 personen
Van november tm maart, vervalt de fluistersloep en wordt deze vervangen door een kickbike. Vraag naar de scherpe wintertarieven met korting oplopend tot wel 25%
Optioneel: Hacked the game + € 115,00

De prijs van dit Mannenweekend in Giethoorn is geldig tot 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Een onvergetelijk mannenweekend organiseren?

Is het niet weer eens tijd om met de mannen een weekendje op stap te gaan? Dit mannenweekend hebben we speciaal voor uw groep samengesteld. Met Burgers & Beer, barbecue en veel leuke originele activiteiten voor uw vriendengroep. Voor een geslaagd mannenweekend hoef je niet verder te zoeken!

Het samengestelde programma (wijzigingen zijn uiteraard bespreekbaar)

  VrijdagVanaf 12.00 uur kunt u vrij gebruik maken van alle faciliteiten.
  Om 15.00 uur zijn de sleutels beschikbaar.

  19.00 uur
  Nadat u bent ingecheckt kunt u gaan genieten Burgers & Beer, waarbij je verdeeld over drie gangen drie speciale bieren proeft met diverse mini-hamburgers.
  Na de 1e ronde speelt u The Bomb. Lukt het jullie tijdig de bommen te ontmantelen?
  Zaterdag09.00 uur
  Het Wieden ontbijt wordt  in de woning bezorgd.

  11.00 uur
  U stapt in de fluistersloep voor een vaartocht door Giethoorn, waarbij u stopt bij de Sloothaak en De fanfare: De twee café's van Giethoorn (1e consumptie is inbegrepen). Dit alles onder het genot van een uitgebreide picknick

  19.00 uur
  De barbecue wordt bij uw woning gebracht

  Zondag
  09.00 uur
  Het Wieden Ontbijt wordt bij de woning gebracht
  U kunt de gehele dag nog gebruik maken van de fluistersloep
  13.00 uur (mag ook later op de dag)
  Het weekend wordt afgesloten met Build-Your-Own-Burger met side dish
  Optioneel:
  10.30 uur
  De parkmanager heeft u gesommeerd om uitleg te komen geven over de niet betaalde rekeningen? Lukt het om jullie onschuld binnen 75 minuten te bewijzen door de identiteitshack ongedaan te maken?

Vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 60 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.

Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

9.5 | 2 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

10

Goed geregeld en lekker gegeten Aanrader!

Bram de Groot

9

We hebben een mooi weekend gehad. SUPER ligging en die eigen boot maakte het helemaal af.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Oplaadpunt
 • Fietsenstalling

Onze partner

Brasserie in Giethoorn

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertrekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Naastgelegen vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 40 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.


Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwe dorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.


Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekend staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.