18-holes Greenfee bij Hooge Graven Golfclub Ommen

Snelle greens, pittige bunkers en strategisch geplaatste waterpartijen

Ontdek een van de mooiste bosbanen van Nederland. Onze 18 holes wedstrijdbaan en 9 holes Par 3-baan bieden prachtige uitdagingen voor zowel de hoge als de lage handicapper. Snelle greens, pittige bunkers en strategisch geplaatste waterpartijen laten uw golfhart sneller kloppen. Niet voor niets schaart Leading Courses Hooge Graven Golfclub Ommen onder de 25 mooiste banen van ons land.

18 holes grote baanGreenfeespelers met EGA handicap 54 zijn gedurende de hele week van harte welkom. Informeer vooraf naar de baanbezetting in verband met wedstrijden of andere activiteiten. Er wordt gebruik gemaakt van starttijden.

9 holes Par 3-baanVoor de minder geoefende spelers is de Par 3-baan een ideale uitdaging. Hiervoor is minimaal baanpermissie vereist. Ook bij de Par 3-baan hanteren we starttijden

Prijs: € 60,00 voor een 18-holes Greenfee 

8.0 | 4 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

9

Prachtige baan. Uitdagend. Heel goed onderhouden. Met plezier gespeeld.

Pascal Meulengraaf

8

Mooie baan die er heel netjes bij ligt en ontzegt mooie holes heeft

van Wijnbergen

7

Het Fletcher hotel was vrij basic als accommodatie, met name de matrassen konden steviger. De kwaliteit van het ontbijt en diner was goed en de afhaalmogelijkheid prima geregeld. Beide golfbanen waren gastvrij en zeker voor herhaling vatbaar.

Jan van den Biggelaar

8

Mooie bosbaan. We zijn hartelijk verwelkomd. Gebruik van de drivingrange met een mandje ballen was inbegrepen. Prima oefenfaciliteiten. Jammer dat de greens niet top waren. Horeca helaas nog dicht maar prima to go koffie.

Onze partner